12-01-09

loopblog

Dit is hier in feite een loopblog en laten we het zo houden , ik heb de laatste twee post verwijderd . Er zijn er die meeleven en er zijn er die afbreken , maar niemand weet de juiste toedracht en dan is het uiteraard moeilijk om een oordeel te vellen .  Ik ga het hier bij laten en zet hier niks meer over op mijn blog . Het word dus weer een loopblog . Qua trainingen zet ik er voorlopig niks meer op , die gaan redelijk . Alleen nog wedstrijdverslagen en het eerste dat volgt is dat van Tiegem-Harelbeke en das pas volgende maand . Aan allen die steunden bedankt , aan diegenen die mijn vrouw steunden bedankt van haarentwege  

22:29 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt groot gelijk ze, maar het kan soms wel eens deugd doen om het hart te luchten hé. Goed dat de trainingen vlot verlopen, en alvast veel succes volgende maand!!
Grt

Gepost door: Wendy | 13-01-09

blog makker, je blog is JOUW ding, en wat mij betreft mag je heir op kwijt wat j wil. Iedereen reageert trouwens ook hoe hij / zij wil, zolang het maar een beetje respectvol blijft.
Persoonlijk respecteer ik je enorm als loper, want je hebt al tijden neergezet die ik binnen 100 jaar nog niet zal lopen. Ik respecteer je echter ook als mens, want ik heb al het genoegen gesmaakt om je persoonlijk te ontmoeten en dat was genoeg om me te overtuigen. Ik heb je ook al met je kinderen gezien, en geloof me dat ook als vader heel wat mensen een voorbeeld aan je mogen nemen, en nee, ik hoef daarvoor de interne keuken van je gezinsleven niet te kennen; ik vertrouw op m'n eigen indrukken.
Voilà, en m'n volgende reactie gaat enkel over je wedstrijden gaan ;-))

Gepost door: geert zelf | 13-01-09

De commentaren zijn gesloten.