01-03-09

Oostende-Brugge

Tweede wedstrijd op weg naar de marathon van Rotterdam stond vandaag op het programma . Er werd géén pr gelopen , daarvoor zat de wind teveel tegen of waren de benen niet goed genoeg , wie zal het zeggen ? Ik stond in het tweede vak en plaatste mij achteraan in die box , alsof ik al wist dat het niet super zou gaan . In het begin van de wedstrijd stemde ik mijn wedstrijd af op Hans Detavernier en de eerste 4km lukte dit nog , maar toen Hans ietsje verdapperde kon ik niet meer volgen . Even achterom gekeken en een mooi groepje zat 50m achterop , me laten inlopen en daar effentjes gerecupereerd . Dit groepje ging eigenlijk net iets te traag en heb enkele keren geprobeerd om dit groepje terug te verlaten , maar ik kon zelf géén tempo houden . Tot tweemaal toe jojo gespeeld met dit groepje en er dan bijgebleven met in het achterhoofd wetende dat een verbetering van mijn pr er niet meer in zat . In dit groepje zat An Parmentier die toen als tweede vrouw liep . Rond km 12 hebben we dan met zijn tweeen kop getrokken en An proberen uit de wind te zetten . De laatste km nog proberen te versnellen om toch nog onder het uur te geraken , maar ofwel is het juist wel of juist niet gelukt . Al bij al tevreden , verleden jaar eindigde ik met 16.2km/h als +-130ste , nu hoorde ik zeggen rond de 80ste plaats . Wederom kon ik niet in hoge hartslag lopen , ik weet niet hoe het komt , ik loop makkelijk rond hartslag 165 , maar normaal haal ik de 170 in zo'n korte afstand . Ik had het wel te koud , slechts een singletje en een t-shirt van decathlon eronder was teweinig . Toch een heel verschil dat klein beetje wind tegen er werd duidelijk minder snel gelopen dan verleden jaar . Hans einigde in een mooie 58m45s , sterk . Sluis word nog een paar ander mouwen , had daar graag voor 1h20 gestart , maar 1h24 a 1h25 zal realistischer zijn . Maar we zitten nog op schema , doel was 15.5km/h ( al hoopte ik natturlijk beter ) en dit is behaald al heeft het wel veel moeite gekost !!!!

Toch nog beter dan ik dacht 66ste geworden op 905 in 1.00.05

15:24 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat...1 uur aan 16km/h is toch knap gelopen hoor met deze wind. Chapeau.

Gepost door: natalie | 01-03-09

Toch goed gedoseerd met die wind!!!Goed op weg voor een goede marathon.

Gepost door: Hans en Heidi | 01-03-09

Leuk van jou dat je An zo geholpen hebt, sjiek! 80e is zeker niet slecht hé, waarschijnlijk was het een stuk zwaarder dan vorig jaar, je hebt je dus goed geweerd hé.

Gepost door: Wendy | 01-03-09

vorig j met wind nu tegen wind, ja 't is ook ten zien in den uitslag :)
En 16/u is keigoed, met of zonder PR ! Proficiat (ook met je verjaardag die dan tss gisteren en vandaag is)

Gepost door: jogginggirl | 01-03-09

Nog gefeliciteerd met je verjaardag en een mooie wedstrijd gelopen in een mooie tijd.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 01-03-09

knap zoals gewoonte ,je bent nu wel heel goed bezig!! houden zo R'dam wordt een knaller

Gepost door: Katrien | 01-03-09

winderig pr persoonlijk ken ik niemand die bij sterke tegenwind een pr loopt. Bekijk gewoon je eindklassement, en je weet dat je sterk gelopen hebt! Proficiat!!

Gepost door: geert | 02-03-09

op schema Goed gelopen en nog altijd voor op schema !!!

succes in sluis

Gepost door: ludo | 02-03-09

Knap !! Je mag zeker heel tevreden zijn met je tijd,je hebt knap gelopen,je staat er helemaal.

Gepost door: anita | 02-03-09

goe gedaan Ik was blijkbaar tot ca km 12 bij jou (groepje 2° dame),dan ging het net iets te rap.Ik ben aangekomen in 1u en 41 sec.Jammer van de wind,anders zat er -1u in.
Proficiat met je -1u prestatie

Gino

Gepost door: gino | 04-03-09

bewondering is het enige woord dat ik kan overhebben... Als ik al aan 12 km/h terrug geraak, zal ik serieus tevreden zijn. En nog proficiat met je verjaardag.

Gepost door: Steve | 05-03-09

De commentaren zijn gesloten.