10-03-09

De laatste loodjes

Wegen het zwaarst zeggen ze en het voelt ook zo aan . Ik moet toegeven dat hoe raar het ook klinkt , ik het lopen een beetje beu begin te worden . Het word hoog tijd dat de marathon van start gaat . Zaterdag niet gelopen , er stond 13km op het schema in hersteltempo , maar wegens ganse dag voetbal kijken had ik er effentjes geen zin in . Zondag wel mijn 32-er gelopen aan gemiddeld 11.8km/h , maar wat een rotweer !!!! Maandag ook weer niet gelopen , hier liet ik 12km aan mij voorbij gaan Verstomd , 'k had eigenlijk nog teveel werk thuis en dat ging voor . Straks doe ik wel mijn versnellingen 4*3000 aan marathontempo . Nu een beetje rusten is ook trainen heb ik ergens eens horen zeggen . Als zondag goed gelopen word is dat allemaal snel vergeten en ze geven redelijk weer uit , helaas wel wind , maar we zien het zitten .

update : Had geen goesting om in de regen te lopen en ik bleef maar uitstellen zodanig dat ik dinsdag ook niet liep , misschien vanavond , maar 't zal weer laat zijn . Moet voor het werk 2 dagen naar Antwerpen en weet niet juist hoe laat ik thuis kom . Het zal een minder weekje worden , maar toch met minstens 21km .

12:59 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tja, soms word je het vele trainen wel eens beu, dan is het best om ne keer over te slaan, tegen uw goesting trainen lijkt mij zeker niet ideaal. Veel succes zondag!

Gepost door: Wendy | 10-03-09

rust die paar snipperdaagjes zullen je eerder goed doen dan slecht!

Gepost door: geert | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.