30-03-09

Het word warmer

Ja ja , letterlijk en figuurlijk Lachen , m-day nadert met rasse schreden . Ondertussen is het " zware trainingsschema " gepasseerd en zitten we in de makkelijkste week , de rustweek . Ik was er eerlijk aan toe hoor aan die rustweek , het begon ferm mijn kl**** uit te hangen . De laatste 2 weken wer er minder gelopen dan op 't schema stond , maar ik hoop toch van genoeg getraind te hebben . Enfin , we zien wel . Ik zit momenteel aan 936 trainingskm's in 57 trainingen , waarvan 4 dertigers (30,32,32 en 36) , 8  + 20-ers en 20 trainingen boven de 15km . Hopelijkkan het harde labeurwerk zich omzetten in iets moois . Het enige wat we weer niet in de hand hebben is het wee ; Niet toevallig geven ze voor dit weekend weer net warmer weer uit , waar we bijna de godganse marathonvoorbereiding géén zon gezien hebben . 't is wel leuker om in het zonnetje te lopen , maar beste vrienden zijn we niet , toch niet in wedstrijdtempo . Meerdere reacties raden me aan niet aan 15km/h te starten , dat gaan we dan ook niet doen , we starten iets sneller Tong uitsteken . Grapje natuurlijk , ik zie wel hoe hoog mijn hartslag gaat , die zal het tempo wel bepalen .

Mijn grootste zorg gaat uit naar het meenemen van een paar w-cups , ik zie er tegenop om die mee te zeulen onderweg , maar er zal niks anders op zitten , het is misschien iets psychologisch (kheb ze misschien niet nodig) , maar het motto baat het niet ..... Drank staat er genoeg op het parcours , om de 5km is zeker meer dan genoeg . Voor de rest houd ik het deze week gewoontjes , ik lees hier en daar van carboloading , maar speurend op het net vond ik niet specifiek wat dit feitelijk inhield qua eten zelf en een spaghetti of twee de dagen ervoor zal dus genoeg moeten zijn om de motor draaiende te houden .

20:08 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes zondag!! Ik duim!

Gepost door: Wendy | 30-03-09

succes!! succes zondag!
koolhydraten laden heeft enkel nut wanneer je eerst voor depletie hebt gezorgd, en daar is het nu dus te laat voor. Doe zoals je gewoon bent en vertrouw op je immense looptalent; dqat moet voldoende voor je zijn!
Ik duim voor je!!

Gepost door: geert zelf | 31-03-09

succes ik hou mij aan mijn jaarlijks ritueel.. dagelijkse voeding (weinig vet, voldoende eiwitten en veel koolhydraten ), de laatste week laat ik bvb de chocolade links liggen, geen frieten, geen biertje.. enz.. ik eet iets meer koolhydraten die ik haal uit pasta, aardappelen, brood, rozijnenbroodjes, peperkoek, honing, cornflakes, enz.. en vooral niet te vergeten : vanaf donderdag VEEEL water drinken aangevuld met extra zout en suiker (want tzal warm worden).. vanaf vrijdag komt er dan nog extra sportdrank bij..
By the way, heb je al vervoer voor zondag ? ik rij met de auto (ken er een beetje mijn weg vanwege mijn werk) anders mag je me mailen, en kunnen we ergens onderweg afspreken ?
bij deze : SUCCES ZONDAG !!

Gepost door: Vince | 31-03-09

heeel veel succes zondag !!!

Gepost door: jogginggirl | 31-03-09

SUCCES veel succes voor zondag en breek de muur van 3uur zou ik zeggen.
Het weer mag dan misschien net iets te warm zijn, maar het is nog altijd voldoende om optimaal te kunnen renderen op voorwaarde dat je voldoende drinkt en extra koolhydraten opneemt
misschien kan je een zonnepetje opzetten, loopt misschien niet zo super maar zorgt wel voor iets meer verkoeling

Gepost door: wim | 31-03-09

succes hoi, eerst en vooral veel succes voor zondag. zou niet te rap starten, en rustig meegaan met de groep voor 3 uur. aan 30 km zal je wel al voelen wat het zal worden. qua eten, niet teveel veranderen aan uw eetpatroon, wel een beetje meer eten dan anders, om uw reserves vol te hebben. en vooral, geniet ervan, je hebt er zolang voor getraind.
greetz, patje

Gepost door: patricia | 01-04-09

De commentaren zijn gesloten.