05-04-09

ontgoocheling , maar toch pr

Wat eigenlijk dé afwerking van een goede voorbereiding moest zijn , is afgelopen op een sisser . Eigenlijk ahd ik al zo'n voorgevoel met het iets warmere weer dat ze uitgaven , maar daar alleen kan ik het niet op steken ; Infeite ben ik gewoon géén marathonloper , ok , ik liep hem wel uit maar te traag naar mijn gedacht . Waar liep het fout ? Een beetje overal waarschijnlijk , misschien te snel gestart ? Weeral te weinig gedronken , want twee maal moeten wandelen wegens krampen , géén zonneloper , wel zonneklopper Lachen . Misschien toch te weinig km's getraind ? Of gewoonweg niet het juiste karakter om een marathon te lopen ? Tot 30km kon ik niet klagen al ging de 2de maal over de erasmus een stuk trager . Maar de marathon begint pas aan 30 en vanaf daar ging het bergaf ( figuurlijk dan wel ) . Ik heb zelfs gedacht aan opgeven , maar dat kon ik mezelf niet aandoen . Ik heb afgezien , meer dan in de vorige marathon . Totaal verkrampt kwam ik over de finish , de weg naar de kleedruimte was nog lastiger dan de marathon zelf , op zeker moment kon ik géén kant meer op , zo verkrampt was ik . Nu is het al iets beter , alleen ligt mijn linker voet open met 1 grote blaar op onderkant voet en drie blaren op mijn tenen . Op mijn rechtervoet een ferm rode plek , waarschijnlijk een adertje die het begeven heeft . Ik had de marathon wel anders verwacht , maar je hebt niet alles in de hand , dat is misschien het leukste eraan . Knipogen  Het is gepasseerd en we hebben gefaald , je moet er eerlijk in blijven , volgende keer misschien beter .

Eindtijd 3h04m09s .

 

20:26 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Gefaald?! Ja zeg Jan, misschien vind jij dat je gefaald hebt omdat je niet onder de 3u geraakt zijt, maar ik vind je eindtijd toch zeer sterk en mag je best trots op zijn!!
Greetings Nathalie

Gepost door: Nathalie | 05-04-09

Toch 2.30 van uw PR af gedaan hé. Proficiat hoor.

Gepost door: natalie | 05-04-09

Deze voorbereiding kan je wel vruchten afleveren in het kortere werk (na een rustperiode). Misschien in Eindhoven een revanche plannen?

Gepost door: CT | 05-04-09

gefaald ????????? Jan als je alles hebt gegeven,je hebt er alles voor gedaan en je hebt er een pr aan overgehouden denk ik wel dat je tevreden kan zijn. Het zal hem wel in de kleine hoekjes gezeten hebben dat het net niet lukte,
misschien iets terap gestart en te weinig gedronken.
Maar wees trots op je prestatie.
Grtn

Gepost door: jan | 06-04-09

toch een knap PR en een tijd waar héél veel mensen jaloers op zijn, dus geen redenen om teleurgesteld te zijn Jan! Proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 06-04-09

Jan, ik zag je nog aan km 40 en riep je toe maar ik denk niet dat je toen nog veel zag of hoorde. De laatste kilometers gingen helemaal niet vlot voor een loper zoals jij maar ondanks alles haalde je er toch nog en mooi pr uit. Proficiat!

Gepost door: Spencerwoman | 06-04-09

falen???? zeg, je loopt een pr in een tijd waarvan ik enkel maar kan dromen ... dan moet je inderdaad trots zijn op jezelf ... trouwens iedere marathon uitlopen is een overwinning hé ... kopop!!!

Gepost door: Koen | 06-04-09

Gefaald? Hmm een PR lopen van 2'30" en zeggen dat je faalt. Dat vind ik toch overdreven hoor Jan. Je hebt misschien je eigen doelstelling niet gehaald, maar falen kan je dit nu niet echt noemen hoor. Proficiat!

Gepost door: Gert | 06-04-09

Dichter en dichter Ik kan me voorstellen dat je net iets meer verwacht had, maar met zo'n tijd mag je blij zijn met elke verbetering die je maakt. Een paar minuten winst kosten zoveel meer (trainings)inspanning. Niet in verhouding. Even laten bezinken en dan stilletjes plannen maken voor revanche!

Gepost door: Wim | 06-04-09

ROTTERDAM Jan, ik vond het leuk om even samen met je te lopen.. snel zal ik je hielen.. misschien iets te rap gestart, en ik vrees dat je te weinig hebt gedronken.. laat even dat marathongedoe voor wat het is.. we zijn beter gemaakt voor die korte afstanden.. ik loop pas terug in Eindhoven dit jaar als ik me goed voel, zoniet, is het voor oktober 2010...Ik vind dat we het allebei goed hebben gedaan.. we lost the battle, but we still can win the war !!!

Gepost door: Vince | 06-04-09

knap ik vind het toch heel heel knap van je Jan! Gefeliciteerd!!

Gepost door: RunningRonald | 06-04-09

Misschien had je meer verwacht maar het blijft wel een PR waar de gem. loper (ik dus) enorm naar opkijk hoor!

Gepost door: Steve | 06-04-09

ZILVER misschien geen goud maar dan zeker wel een zilveren medaille : proficiat ! Je MOET tevreden zijn met zo'n prestatie !

Gepost door: wim | 06-04-09

bijna Tzal wel ne keer lukken hé. toch knappe tijd.
Ik kan er nog nie van meepraten.
en nu terug snelheid voor het harelbeeks joggingcriterium?

Gepost door: ludo | 06-04-09

Rotterdam Proficiat met je prestatie, Jan.

Je hebt het beste van jezelf gegeven en een PR op de marathon gelopen.

Je mag de marathon toch nog niet definitief opgeven.
Je hebt al telkens sneller gelopen dan de vorige keer.
Ik zou toch nog een poging wagen om onder die drie uren te duiken.

Gepost door: frank spencer | 06-04-09

Dat noem ik nog eens snel, wow!.
Snel weer betere beentjes en geniet ervan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 06-04-09

Ik snap je ontgoocheling wel hoor, maar je hebt echt wel een schitterende tijd gelopen hoor! Kop op, volgende keer lukt het wel!

Gepost door: Wendy | 07-04-09

De commentaren zijn gesloten.