24-04-09

Eten

Een van de fouten die ik waarschijnlijk maakte in de voorbereiding van de marathon was het voedsel . Met een spaghetti alleen lukte het dus niet , niet dat ik nu onder de drie uur ga lopen , maar kheb dan toch weer iets dat ik kan uitschakelen van de meerdere redenen . Op de site van het kempisch triatlonteam staat een driedaags menu dat ik aan het volgen ben en ik moet zeggen dat ik toch moet duwen om dit alles binnen te krijgen . Het gratis nummer blijkt nu toch niet gratis te zijn , maar ik kan toch nog aan vordeeltarief ( nou ja ) 38 euro meedoen . Kon het eigenlijk ook afwimpelen en niet meedoen , maar het kietelt toch om te weten of ik hem sowieso nog zou kunnen uitlopen . Met 3h10 - 3h15 ben ik tevreden en denk niet dat er eigenlijk meer zal inzitten . Ik ben namelijk al voluit gegaan in Rotterdam en weet niet of ik nog genoeg reserve zal hebben . Dinsdag liep ik 15km waaronder 5 aan 14km/h en tijdens de laatste drie km (uitlopen) , kreeg ik plots een ambetant gevoel in de onderkant van mijn rechterkuit . Uit angst heb ik de rest van de week voor rust geopteerd en de pijn behandeld met ijs . Vandaag is het al beter , maar ik loop toch nog niet . Het jammerste aan Antwerpen zal toch de mindere opkomst van het volk zijn . Ik lees op forums dat de laatste km's de eenzaamste zijn , waar in Rotterdam ze daar precies rijen dik stonden . De racers blijven ook thuis , ik loop met mijn trainingsschoenen . Hopelijk deze keer géén blaren . En wie weet misschien heb ik toch een goeie dag en kom ik mc hammer niet tegen .

09:58 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Rusten... Ge kunt er alleen maar deugd van hebben van al dat rusten.
Veel suc6 zondag!
Ik heb ook nog eventjes getwijfeld om alsnog mee te doen maar door de drukte hier thuis heb ik besloten om zondag thuis te blijven.

Gepost door: Spencerwoman | 24-04-09

mc hammer nee, als je hem ziet weet je het he? U can't touch this! roepen en laat 'm maar ff lekker ergens anders zijn gang gaan. Ik hoop dat het 3daagde menu werkt.

Gepost door: Ronald | 24-04-09

3u10-3u15 Jan,
Als je content bent met die tijd, doe jezelf eens een plezier en kom halfweg door in 1u35.
Ik vrees echter dat het temperament de bovenhand zal nemen en hoop echt dat je niet te vlug start. Eens "fris" eindigen in een marathon doet je veel vlugger verlangen naar een volgende, waar je dan wel een ideale voorbereiding kan voor nemen.
Succes zondag en doe het goed !

Gepost door: Steven Trimmer | 24-04-09

overeten ... als je moet proppen om het op te krijgen is het bijna per definitie geen voedingsschema op jouw leest ... succes in Antwerpen!

Gepost door: geert | 24-04-09

Heel veel succes morgen!!

Gepost door: Wendy | 25-04-09

SUCCES voor morgen, en misschien verstandig om te gokken tussen 3.10-3.15, dan hoef je je niet stuk te lopen onderweg. En ik zal duimen dat je probleem met je kuit niet komt opduiken !!

Gepost door: wim | 25-04-09

heel veel succes morgen, en nu : smakelijk zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 25-04-09

Veel succes morgen Ik zal dan in de laatste km's gaan staan om te supporteren, dan staat er toch al iemand. Hopelijk ben je niet te snel voorbij zodat ik je toch kan aanmoedigen.

Gepost door: Marc | 25-04-09

De commentaren zijn gesloten.