04-07-09

vlerkejogging (11km)

Gisteren stond de vlerkejogging een wedstrijd van het harelbeeks criterium op de agenda . Ik had deze wedstrijd aangestipt om eens te proberen de 17km/h te halen . Het weer was ideaal , misschien iets te veel wind , maar we mochten niet klagen , de hitte was er niet . Ik was weer zinnens om niet te snel te starten , maar het beestje kon zich niet inhouden de eerste 4km gingen nog vlot boven de 17km/h , maar daarna moest ik toch gas terugnemen . Het recupereren na die 4km ging moeilijk , ik had toch beter iets trager gestart . De 5km passeerde ik nog in 17m30 . Ik liep samen met nog een loper maar kon niet overnemen . Halfweg kwam Hans Detavernier bij mij , samen probeerden we naar het drietal voor ons te springen , maar we hadden beiden niet veel jus meer in de benen . De laatste 2km haakte Hans af ( lichte pijn benen ) en moest ik alleen achtervolgen . De laatste 300m nog eens de kraan opengedraaid en ik kwam nog op 2 sec van degene voor mij . Ik kwam aan als 9de van de +- 100 deelnemers . Gemiddelde snelheid 17.098 , al denk ik niet dat de afstand helemaal klopt . Volgens Garmin slechts 10.76 , maar op het trainingscenter vind ik stukken terug aan 12 a 14km/h , wellicht door de dichte bebossing in de gavers nu en dan geen contact via satelliet . We liepen toch weeral een goede wedstrijd en een sec of 22 beter dan verleden jaar , er zit nog géén sleet op , houden dus !!!!

16:16 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik zag je uitslag al op de site van de Gavertrimmers. Leuk om te zien dat je blijft progressie maken.

Gepost door: Carlos | 04-07-09

Prachtig!!!

Gepost door: Wendy | 04-07-09

wat een snelheid Ik ben toch wel jaloers op die snelheid die je steeds haalt in de 10km wedstrijden !Je bent zelfs nog wat rapper geworden.Maar dit jaar door mijn vele trainingen ben ik toch al 10 seconden per kilometer verbeterd.Dus ik blijf hopen je eens te kunnen volgen.
Trouwens proficiat met je zeer sterke wedstrijd en 9de plaats!

Gepost door: Johanbeton | 04-07-09

Terug knap gelopen hoor...proficiat. De warmte is blijkbaar geen probleem voor jou.

Gepost door: natalie | 04-07-09

11 of niet toch nog goed gelopen! twas verzekers leuk lopen tussen de bomen met dit weer?

alé tot in tkorte ne keer.

ik ga wel ne keer afkomen naar een of ander westvlaamse koers. de walenmicrobe heeft me duidelijk te pakken. De koersen langs hier zeggen me maar weinig meer.

succes nog é

Gepost door: ludo | 05-07-09

Prachtig gelopen!
Nog veel loopgenot deze zomer!
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 10-07-09

De commentaren zijn gesloten.