09-10-09

planning

Nu het weer beter met me gaat heb ik weer enkele doelen nodig zodoende me te motiveren . Deze maand staat de 10.000m op de piste in het rood aangestipt , voluit gaan is daar de boodschap , doelwit rond de 36min . Voor de rest van het jaar mik ik nog een goeie uurloop op de piste uit de benen te halen , lees boven de 16km halen dus . Ik ga ook nog een halve marathon proberen ( ploegsteert of Deinze - Aalter ) en in December staat nog de kerstcorrida geprogrammeerd . Daartussen zal enkel getraind worden om volgend jaar in Genk op de Louis persoons marathon géén slecht figuur te slaan . Of er daar een pr gelopen zal worden zal afhangen van de vorm op dat moment . Bedoeling is eens goed aan te komen in een marathon en dus op hartslag uit te lopen . Nu nog proberen blessurevrij te blijven , want dit blijkt het moeilijkste tijdens de vorige marathonvoorbereidingen . Momenteel gaat het goed op training , er word enkel in z1 en z2 getraind , waarbij z1 gelijk is aan 5.15m/km en z2 4.37m/km . Intervallen worden pas veel later voorzien . Aan alle Eindhovenstarters dit weekend veel succes !!!!

20:03 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat klinkt veelbelovend. Die marathon lijkt toch zijn weg gevonden te hebben in je planning. Sportief respect voor je volharding. Ik hoop om dit najaar toch nog één mooie prestatie neer te zetten om dan met vertrouwen de winterrust in te gaan.

Gepost door: Carlos | 10-10-09

goe bezig!! je doet er goed aan om in een marathonvoorbereiding minstens voor 80% aan z1-z2 te trainen; zo heb je vanzelf al minder risico's op blessures. Blijf zo verder doen, Jan!

Gepost door: geert | 10-10-09

Jij gaat duidelijk niet rusten deze winter, serieuze vooruitzichten, heel veel succes!

Gepost door: Wendy | 14-10-09

De commentaren zijn gesloten.