07-11-09

Jaaroverzicht

Ja , ik weet het , het is vroeg , ben wellicht de eerste , maar er komen met uitzondering van de kerstcorrida van Deerlijk misschien géén wedstrijden meer bij dit jaar . De blessure blijkt hardnekkig en als er al getraind zal worden zal dit op het gemak zijn . De marathon zal indien nodig vervangen worden door een halve marathon , maar dit zijn zorgen voor later . 2009 was niet zo'n superjaar qua wedstrijden . Ik kan niet echt klagen , ik verbeterde mijn marathontijd , mijn halve marathontijd en mijn tijd op de 10km . Enige minpunten waren dat er niet onder de drie uur gelopen werd op de marathon en verder dat er niet constant genoeg gelopen werd . In het begin van het jaar verliep alles vlot tot na de marathon . Wegens ontevreden over de prestatie wou ik de marathon van Antwerpen lopen , maar had dit beter niet gedaan , ik was niet gerecupereerd van Rotterdam en mocht na 15km al opgeven met een blessure . En daar zit nu juist de fout , dat ik telkens te vlug wil op dat vorige niveau geraken , met terug een blessure als gevolg en zo raak je in een vicieuze cirkel . Heb nog wel een paar goeie wedstrijden gelopen in Harelbeke , maar de wedstrijd te Roeselare was er wéér één te veel . Weten dat je beter zou rusten en toch starten met hetzelfde als resultaat . Tot en met heden liep het niet echt vlot al had ik een superdag in Kuurne . En toen dacht ik dat het weer goed zag , maar wilde te vlug weer snel lopen . Resultaat , met pijn in de bil liep ik nog aan 16km/h op de piste , maar mocht daar ook niet gestart hebben , want die pijn had ik al op training , mmar ja , de aard van het beestje hé . Ik liep daar met een hartslag van 163 gemiddeld , waar ik meestal rond de 173 loop op een 10km , misschien was de vorm goed genoeg om sneller te lopen , maar het lichaam niet . Nu dus rustig wachten tot ik niks meer voel en dan begin ik weer me het schema dat ik eens van Mathieu kreeg . Basistraining , met deze training legde ik de basis van dit voorjaar , traag lopen dus . Hier nog de resultaten van dit jaar , weinig wedstrijden maar toch content !!!!

jaaroverzicht

12:02 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Toch schitterend van je marathon van Rotterdam hoor. Het zal je zeker nog eens lukken om onder de 3u te gaan.
Heel leuk dat je die tabellekes met je wedstrijden kan downloaden bij de http://www.gavertrimmers.be.

Gepost door: Spencerwoman | 07-11-09

marathon Rotterdam Toen was het je bijna gelukt om inder de 3h te duiken,dat zal je volgend jaar zeker lukken

Gepost door: patrick aerts | 08-11-09

Rotterdam idd wellicht als jaarprestatie meest van content ? (en er waren daar meer dan 6.000 lopers trager dan u :)
Alvast een geslaagd 2010 gewenst ! Mijn loopjaar zit er na woe ook al op hoor (maar prestatiegewijs maak ik beter geen jaaroverzicht :)

Gepost door: jogginggirl | 08-11-09

Die plaats 0 mag toch wel worden aangehaald bij de 'knallende kurken' oudjaarsdag!

Gepost door: Falco | 08-11-09

te snel? je wil soms wat te snel gaan, maar ja ... hou dat maar eens tegen hé ...
Er staan nochans serieus straffe prestaties in je lijstje!

Gepost door: geert | 09-11-09

Staan toch wel prachtige prestaties tussen hoor!! Hopelijk wordt 2010 een veeeeel beter jaar voor jou, op alle vlakken!

Gepost door: Wendy | 10-11-09

Al waren er misschien een paar tegenvallers en dieptepunten, ik vind het een jaar om zeer fier op te zijn. (En volgend jaar wordt misschien nog wel mooier!)

Gepost door: Rencapy | 10-11-09

Best wel goeie resultaten. Ik vermoed dat er inderdaad nog meer potentieel ingezeten had.

Gepost door: CT | 10-11-09

wow ik mag dan wel iets sneller zijn op de marathon maar ben nog steeds diep onder de indruk van al jouw tijden!!

Gepost door: Ronald | 11-11-09

tevreden Drie PRs op de klassieke afstanden (M, halve M en 10K) en ook nog eens een overwinning in Ingelmunster. Een mens moet ook eens tevreden leren zij hé ;-)

Gepost door: Hank | 13-11-09

Als ik je overzicht zie,kan je best tevreden zijn er zitten toch veel goeie wedstrijden in.

Gepost door: anita | 16-11-09

De commentaren zijn gesloten.