28-12-09

Hoe lang nog ?

Het jaar is bijna ten einde , wat ik jammer genoeg van de " blessure " niet kan zeggen . Wandelen gaat , lopen niet , van het minste dat ik versnel , houd er mij iets tegen . Naar het schijnt moet er langs de linkerkant één of andere pees verkort zijn , waardoor ik onder andere mij niet kan vooroverbuigen met mijn handen naar de grond . Hoe krijg je dat dan weer langer ? Stretchen ? Ik heb al zoveel gestretcht en nog verbeterd dit niet . Ik heb er géén goed oog meer in , dit duurt me te lang . Zondag eens meegelopen met de gavertrimmers tegen beter weten in . Op zeker moment liepen we iets meer dan 11km/h , mijn hartslag 171 . We zitten ver . Begin er stillekesaan aan te denken om niet in Genk te starten (21.095) . Wat moet ik daar in godsnaam doen . Het clubkampioenschap zal ik wellicht ook op mijn buik mogen schrijven , lopen om gewoon mee te lopen is niks voor mij . Ja het sneeuwt hier zwarte sneeuw , maar we blijven hopen op beterschap !!!!

15:28 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik weet niet juist wat er aan de hand is , maar ik zou je zeggen , laat je niet ontmoedigen .Bij een atleet van uw kaliber zakt de hartslag na een paar weken trainen terug op niveau . Dat is echt geen punt waar je je zorgen moet over maken !
Ik wens je zeer fijne feestdagen toe !! En op naar een veel beter 2010 !!

Gepost door: coach mario | 28-12-09

kop op sterkte Jan. Hou vol, binnenkort gaat het vast stukken beter. Maar er een TOP 2010 van

Gepost door: Ronald | 28-12-09

Het nieuwe jaar Laat ons hopen dat het nieuwe jaar de kentering mag betekenen. Misschien die prille wedstrijden schrappen en zonder druk aan de weg terug timmeren? Ik kan het goed zeggen maar het zou bij mij ook prikkelen.

Gepost door: Carlos | 28-12-09

Jan, in Genk zijn het toertjes van 6km. Ik zou starten en je kan stoppen wanneer je wil.
Dat weekend is het samenzijn belangrijker dan de wedstrijd

Gepost door: Steven | 29-12-09

De commentaren zijn gesloten.