05-06-10

Petrusrun DNF

Ja je leest het goed DNF , did not finish . Ik was daar al redelijk vroeg zodat de kleinsten daar nog wat kon spelen en het voelde toen al warm aan . Daar ik hier nog nooit gelopen had , het rondje eens voorgelopen aan 10km/h en zat toen al op bepaalde stukken aan 150sl/min . Het was alleszins géén snel parcours en de warmte zou hier ook een belangrijke rol spelen . Rond 17h45 waren we vertrokken en al snel zat ik aan 16.5km/h , iets verder aan 17km/h . Hartslag veel te hoog natuurlijk . Na een 1.5 km vertraagd , maar het ging voor géén meter meer . Gewoon de eerste ronde op mijn gemak uitgelopen en gestopt . Had géén goesting om heroptetreden aan misschien 14.5 a 15km/h . Misschien stom ,maar het zij zo . Dees weer is niks voor mij !!!! Volgende keer beter . 

19:56 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Te warm ? Bij deze temperaturen is de hartslag zowiso al verhoogd hé zelfs zonder iets te doen. Voor een glansprestatie was het inderdaad te heet. Volgende keer beter!

Gepost door: Petra | 05-06-10

dat weer... Dit weer is voor weinig anders goed dan voor een glaasje op een mooi terras :)

Gepost door: Michel | 06-06-10

Hartslagmeterband Beter stoppen, dan forceren hé, zeker in dat weer.
Ik weet niet wat er met die band is gebeurt.
Er lag idd een band van een hartslagmeter in de kleedkamer, en ik keek ernaar, maar volgens mij was dat geen garmin band.
Ik heb hem dan ook laten liggen aangezien er nog volk zat toen in de kleedkamer.
Misschien hebben ze hem daar nog.
Hoop dat hij terecht komt, en veel succes op volgende wedstrijd

Gepost door: Lagatje | 06-06-10

hey .. we gaan u dan niet veel zien lopen deze zomer als het wat heter wordt nog.... Een 14,5 à 15km/h vind ik precies niet echt traag... Next time beter....
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 06-06-10

onder de gegeven omstandigheden(temp) Doe jij dat erg goed,snel genoeg een mens moet zich een beetje aanpassen aan de omstandigheden,knap zonder meer :-)

Gepost door: Patrick Aerts | 06-06-10

De juiste beslissing zal je wel genomen hebben...als je niet tegen de warmte kan...

Gepost door: natalie | 06-06-10

niet leuk om horen allez, ik zal dan weeral ne keer de negatieve spelen hé ... persoonlijk vind ik niet dat je de juiste beslissing hebt genomen. Je zegt zelf dat de reden om te stoppen niet het feit is dat je erdoor zat, maar dat je geen zin had om trager te lopen dan je eigenlijk had willen lopen.
Vorig jaar werd Rutger Beke 2de in Hawaï. Een deel van die prestatie vindt z'n oorsprong in zijn totale afgang het jaar tevoren: als topfavoriet gestart een inzinking gekregen en temidden de amateurs geëindigd. Alleen, hij is wel gefinished.
Kom op makker ... jij kan beter dan dat!

Gepost door: geert | 07-06-10

In zo'n omstandigheden loopt iedereen wat trager, je moet meer kijken naar je plaats en wat je concurrenten gelopen hebben dan puur naar je snelheid. Hopelijk meer succes volgende keer!

Gepost door: Wendy | 07-06-10

De commentaren zijn gesloten.