20-06-10

Status quo

We zijn der nog niet helemaal. Het resultaat van de 5km op de piste in Zwevegem is ongeveer hetzelfde als in Kortrijk . Gindskon ik nog de warmte als spelbreker inroepen , maar vandaag was het weer goed . Resultaat 17.43 en iets , net géén 17km/h al geeft de Garmin weer wat afstand meer aan. De trainingen gaan supergoed , maar laat de moed blijkbaar wat zakken tijdens wedstrijden . Nu nog 1 wedstrijd te gaan en we zijn er vanaf voor 2 maand . Op naar de vlerkejogging dus en 16.9km/h is bijlange zo slecht nog niet Onbeslist.

Hier nog de data.

5000m

10:44 Gepost door roadrunnerke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Beetje zelfvertrouwen terug vinden voor de wedstrijden, de vrees om te hervallen mss.
Hier ook nog aan't sukkelen. Alvast veel succes!!!

Gepost door: felix | 20-06-10

Toch een mooie snelheid. Wel een groot verschil van de Garmin tov de afmeting. Zou het kunnen dat je niet zo strikt in de binnenbaan liep door het vele inhalen?

Gepost door: Carlos | 20-06-10

Jan dit heb je schitterend gedaan ! Voor mij is dit toch voldoende aan snelheid hoor !! Het is je marathon die telt ! En na die marathon gaan we naar de 17.5 km/u op de korte afstand !! Geduld jan is de verstandige opbouw naar top resultaten ! ZONDER BLESSUREN !!
Dat jij onder de 3 u gaat lopen op je marathon is voor mij geen vraag meer , maar en zekerheid !! Zelfs nog met ne rugzak van 5 kg op je rug !! :-)
Gewoon zo bezig blijven als nu ! je schema strikt volgen en zeker op de tempo's letten !! Die zijn bij je trainngen naar je marathon ZEER belangrijk ! Daar valt of staat je marathon mee !! Niet met eens een training over te slaan ! Wel met elke training te snel te lopen !!
Veel succes verder ! ik blijf je volgen hoor !! :-) De controle wordt nu verscherpt !!

Gepost door: coach mario | 20-06-10

Afstand Als je een exacte 400 meter wil lopen, met je vlak naast de boord lopen. Eén meter weg van de rand en je loopt een ronde van 412 meter. Reken maar uit. Twaalf rondjes en je hebt je verschil. De Garmin doet zijn pistewerk anderzijds goed hoor!

Gepost door: Francis | 20-06-10

proficiat... ...op de piste lopen is altijd lastiger dan op de weg hé. Knappe tijd.

Gepost door: natalie | 20-06-10

mooi toch En Jan zoals ik reeds las, het is inderdaat zo dat de Garmin een juiste afstandsmeter is en het minste je van je baan afwijkt, heb je een andere en juiste afstand en tijd, knap bezig hoor !

Gepost door: Patrick Aerts | 27-06-10

De commentaren zijn gesloten.