06-08-10

It's over

' Je hebt er maandenlang naar uitgekeken en eindelijk daar was ie dan de zon ', je kent het wel het liedje van Gerard Cox 't is weer voorbij die mooie zomer . Wel nu , maandag zit mijn congé der al weer op . We kunnen met het gezin terugblikken op een mooie 2 weken vakantie in Vallo pont d'arc ( ardeche ). We konden er lekker luieren in de zon , zwemmen , wandelen , boekje lezen , kanovaren , badmintonnen , lekker eten kortom genieten . Jammer genoeg gaat alles vlug voorbij . Op loopgebied zit het ook goed , Mario had gevraagd om tijdens het verlof toch iets te doen wat op lopen trok en toen we daar aankwamen in die mooie natuur had ik al vlug zin om hier een parcours te zoeken. 's morgens was het hier ideaal om te trainen . De omgeving was schitterend , heuvels allom en tevens een mooie berg om te beklimmen (+- 5km bergop) . Mijn verlofvolume kwam uit op 125km waar je met duurlopen van 20km vlug aan komt . De conditie zit snor , alleen het vertrouwen is er nog niet , ik zie me momenteel géén 42km aan 14km/h lopen . Ik heb eigenlijk iets nodig om me aan op te trekken , een goeie uitslag in een wedstrijd dus . Nog iets meer dan een maand en we staan aan de start van mijn hopelijk laatste marathon , ja je leest het goed , indien ik onder de 3 uur geraak word dit mijn laatste marathon . Onder de drie uur is goed genoeg voor mij . Daarna als de marathon goed verlopen is probeer ik in Kuurne mijn pr op de halve te verbeteren , maar dit is nog verre toekomstmuziek , eerst nog serieus trainen , want de zware weken komen eraan !!!!!

Hieronder nog enkelevakantieBILD0280.jpgkiekjesBILD0341.jpgBILD0279.jpgBILD0123.jpgBILD0172.jpgBILD0121.jpgBILD0175.jpgBILD0161.jpgBILD0216.jpgBILD0335.jpg

13:24 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Deel je blogberichten met nog meer mensen via de gezamenlijke SkynetBloggers Twitter account. Lees erover op onze blog! Dit alles geheel vrijblijvend uiteraard.

Gepost door: Twitterteam | 06-08-10

aan alles komt een einde ,dus ook aan het verlof.
Zoals ik kan zien was het ginds best oké,zo heb je alweer enkele mooie herinneringen

Gepost door: Erik en Marina | 06-08-10

Jan , je vertrouwen is er nog niet , zeg je . Geloof me nu maar , jij duikt onder de 3 u !! Ik ga je één van de dagen nog mailen , anders help me er aan herinerren .
Ik wil je nog een paar tips geven met je training !
Mooi liedjes duren niet lang he ! Mijn vakantie zit er al 1 week op . Dus ik ben het werken al bijna terug gewoon ..

Gepost door: coach mario | 06-08-10

Leuke vakantie foto's ! Zeg nooit "nooit meer een Marathon" want nadat de sub3 is gehaald kan het zo maar weer eens gaan kriebelen... Wens U succes en veel plezier in de komende zware trainings weken.

Gepost door: Bjorn Paree | 09-08-10

mooie foto's ... hopelijk krijg je je vertrouwen snel terug. Je kan het hé.

Gepost door: natalie | 10-08-10

Zag er zeer leuk uit. Met een goeie dag geraak je wel aan 3 uur hoor. Positief denken!

Succes

Gepost door: ludo | 12-08-10

Genieten zeg en mooie vakantie.
En onder de 3 uur zal lukken en je weet dat na de marathon de ultra gaat beginnen!.
Groet rinus.

Gepost door: rinus | 13-08-10

De commentaren zijn gesloten.