31-08-10

nog 2 weken

Nog 2 weken scheiden ons van de Iff-marathon , voor welke tijd wordt het koffiedik kijken . Wat topweken hadden moeten zijn werden flopweken door de rechterachillespees . Er werd wel wat gefietst , maar dat was niet echt mijn dada en het werd maar sporadisch gedaan . Een goeie 11 dagen stond het trainingsniveau dus op een laag pitje en dat zag ik aan mijn hartslag tijdens Stasegem loopt en nu zondag geweest . Om te weten of de pijn na een wedstrijd er zou zijn liep ik daar aan marathontempo de eerste twee ronden , daarna nam mijn 'evil me ' de bovenhand . Gedragen door de adrenaline werd het tempo opgeschroeft en behaalde ik nog een behoorlijk gemiddelde van 15km/h . Ik content dus , maar nog meer content de dag erna , de pijn viel mee . Mits wat oefeningen is het min of meer onder controle . Zondag een 32-er gelopen wat mijn enige dus zal zijn en nu nog 2 weekjes rustig trainen zal dus moeten genoeg zijn om de marathon te starten . Of dit genoeg zal zijn om onder de drie uur te gaan , ik geef het weinig kans , maar proberen doe ik toch.

04:18 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

"zolang je maar pijnvrij een mooie wedstrijd kan lopen", zou mijn standaard commentaar zijn op dit berichtje, maar ik weet dat dit bij jou toch niet veel uithaalt ;-)
Succes!!

Gepost door: geert | 31-08-10

Hopelijk valt alles nog mee. Je kan toch niet je volledige conditie kwijt zijn in enkele weken. 't Zal wel wat minder zijn maar toch nog iets om trots op te zijn.

Gepost door: Spencerwoman | 31-08-10

Ik weet ook niet of ik die drie uur haal ze, we gaan gewoon ons best doen en zien waar we stranden! Tot dan!

Gepost door: wendy | 31-08-10

Jan je gaat je marathon doel halen !! Maar verdomd jong , gebruik je verstand he !! Ik heb je gemaild waar op te letten ! En ik weet ook dat dit mailen veel gemakkelijker is dan het uiteindelijk uitvoeren ! Maar laat het goede gevoel niet de bovenhand krijgen en je doen versnellen voor de 32 km ( zie mail ) Zorg dat je tempo juist zit ! En laat die hartslag meter uit !!
Een pr op de marathon wordt de laatste 10 km bepaald ! Al die kilometers ervoor voelen gemakkelijk aan ! Dus laat je niet meeslepen he !! 2.59.59 u is ook onder de 3 u he !!

Ik zeg je nu .....2.55 u zit er niet in nu !! Probeer het zelfs niet !! Of het wordt 3.05 u !!
Je haalt het jan !! Succes he !!

Gepost door: coach mario | 31-08-10

succes in de IFF en hou je inderdaad kalm en probeer ervan te genieten!

Gepost door: Koen | 01-09-10

Jan,

het allerbeste voor de IFF, wees en loop verstandig, een goede race is belangrijker dan een PR. Dat PR komt er ooit toch wel. Wie weet, wanneer je weinig verwacht, komt er misschien wel een konijn uit de hoge hoed....

groeten
Mark

Gepost door: Mark | 01-09-10

En anders er een fun marathon van maken!.
Groet rinus.

Gepost door: rinus | 01-09-10

Juist wanneer je het allemaal niet verwacht kunnen er hele mooie dingen gebeuren. Loop met plezier en omdat je het leuk vind ; de rest komt vanzelf !

Gepost door: Bjorn Paree | 01-09-10

veel geluk nu zondag, en ik duim voor je dat je onder die 3 uur duikt, het parcours is daar ideaal voor, meestal zit de wind daar langs opzij of in je rug zodat je nog extra geholpen wordt

Gepost door: wim | 10-09-10

De commentaren zijn gesloten.