31-08-10

nog 2 weken

Nog 2 weken scheiden ons van de Iff-marathon , voor welke tijd wordt het koffiedik kijken . Wat topweken hadden moeten zijn werden flopweken door de rechterachillespees . Er werd wel wat gefietst , maar dat was niet echt mijn dada en het werd maar sporadisch gedaan . Een goeie 11 dagen stond het trainingsniveau dus op een laag pitje en dat zag ik aan mijn hartslag tijdens Stasegem loopt en nu zondag geweest . Om te weten of de pijn na een wedstrijd er zou zijn liep ik daar aan marathontempo de eerste twee ronden , daarna nam mijn 'evil me ' de bovenhand . Gedragen door de adrenaline werd het tempo opgeschroeft en behaalde ik nog een behoorlijk gemiddelde van 15km/h . Ik content dus , maar nog meer content de dag erna , de pijn viel mee . Mits wat oefeningen is het min of meer onder controle . Zondag een 32-er gelopen wat mijn enige dus zal zijn en nu nog 2 weekjes rustig trainen zal dus moeten genoeg zijn om de marathon te starten . Of dit genoeg zal zijn om onder de drie uur te gaan , ik geef het weinig kans , maar proberen doe ik toch.

04:18 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

06-08-10

It's over

' Je hebt er maandenlang naar uitgekeken en eindelijk daar was ie dan de zon ', je kent het wel het liedje van Gerard Cox 't is weer voorbij die mooie zomer . Wel nu , maandag zit mijn congé der al weer op . We kunnen met het gezin terugblikken op een mooie 2 weken vakantie in Vallo pont d'arc ( ardeche ). We konden er lekker luieren in de zon , zwemmen , wandelen , boekje lezen , kanovaren , badmintonnen , lekker eten kortom genieten . Jammer genoeg gaat alles vlug voorbij . Op loopgebied zit het ook goed , Mario had gevraagd om tijdens het verlof toch iets te doen wat op lopen trok en toen we daar aankwamen in die mooie natuur had ik al vlug zin om hier een parcours te zoeken. 's morgens was het hier ideaal om te trainen . De omgeving was schitterend , heuvels allom en tevens een mooie berg om te beklimmen (+- 5km bergop) . Mijn verlofvolume kwam uit op 125km waar je met duurlopen van 20km vlug aan komt . De conditie zit snor , alleen het vertrouwen is er nog niet , ik zie me momenteel géén 42km aan 14km/h lopen . Ik heb eigenlijk iets nodig om me aan op te trekken , een goeie uitslag in een wedstrijd dus . Nog iets meer dan een maand en we staan aan de start van mijn hopelijk laatste marathon , ja je leest het goed , indien ik onder de 3 uur geraak word dit mijn laatste marathon . Onder de drie uur is goed genoeg voor mij . Daarna als de marathon goed verlopen is probeer ik in Kuurne mijn pr op de halve te verbeteren , maar dit is nog verre toekomstmuziek , eerst nog serieus trainen , want de zware weken komen eraan !!!!!

Hieronder nog enkelevakantieBILD0280.jpgkiekjesBILD0341.jpgBILD0279.jpgBILD0123.jpgBILD0172.jpgBILD0121.jpgBILD0175.jpgBILD0161.jpgBILD0216.jpgBILD0335.jpg

13:24 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |