27-02-11

still waiting for the comeback

Al een tijdje geleden , maar ik leef dus nog . De maand februari begonnen met een schema dat niet al te veel km's aangeeft . Het is dan ook maar om een 'snelle' 5km te lopen al blijft dit 'snelle' relatief hoor . Waarschijnlijk zal ik mijn 1ste wedstrijd moeite hebben om onder de 20 minuten te lopen. Die mindere km's hebben wel een keerzijde , de conditie komt niet zo snel terug en dat zie je wel , al moet ik niet klagen . Traag lopen is nu reeds 10.8 km/h waar ik eigenlijk al tevreden mee ben . De intervallen daarentegen zijn andere koek , vooral de lange (800m en 1.2km) . Ben al blij als ik op 1.2km 15.5km/h haal , heb nog géén uithouding genoeg . 200 en 400m daarentegen gaan goed , respectievelijk 18 en 17km/h . Eigenlijk zou ik me al eens kunnen testen op een 5km ware het niet dat iknog altijd last heb met de aanhechting van de hamstrings aan de zitbeenknobbel . En heb dus besloten van te wachten tot ik zonder pijn kan 'wedstrijdlopen' . Trainen blijf ik dus wel doen . De achillespeesproblemen zijn verleden tijd , dus al 1 probleem opgelost , maar die andere is ook ne lastigaard zulle . Hopelijk raken we der vlug van verlost .  Januari en februari waren beide goed voor +- 170km elk en we blijven zo voortdoen , we zullen wel zien welk niveau we hiermee nog kunnen halen . Voila dat was het zo'n beetje , tot hopelijk binnenkort op een wedstrijdje !!!!    

20:03 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

170 km/maand is nu ook niet niks he ! Trainen zonder forceren lijkt me en goe gedacht te zijn, hopelijk loopt het herstel verder vlot ! Succes he !

Gepost door: veerle jogginggirl | 27-02-11

Oppassen met deze blessure...voorzichtig terug opbouwen is de boodschap.

Gepost door: natalie | 07-03-11

ik wat kan ik daar aan doen dat ik vandaag niet goed kon lopen en gisteren wel

Gepost door: jelle van genechten | 07-03-11

rustig verder doen, en het komt. Ik heb moeten wachten van feb vorig jaar tot begin dit jaar voor de vorm min of meer terug was. Maar het komt

Gepost door: cremke | 09-03-11

Hou de moed erin Jan ;rustig opbouwen en niet té vroeg beginnen met vollen bak te gaan in wedstrijden ! Ik zie dat je blog niet meer vermeld staat op de site van de Gavertrimmers ?

Grtjs , Pascal

Gepost door: Debersaques Pascal | 13-03-11

De commentaren zijn gesloten.