08-01-14

Terug herstart en in opbouw

Na tal van kwakzalvers bezocht te hebben geconstateerd dat achilles blijft tegensputteren , wellicht is het iets cronisch al kan ik het een beetje onder controle houden met op tijd te rusten en zelf te behandelen . Ondertussen bezig met opbouwen naar Tiegem-Harelbeke het clubkampioenschap van de gavertrimmers . Begonnen in november wat goed was voor 150 km . December toch een week moeten rusten , maar toch 160km behaald . Januari wil ik toch rond de 240km behalen wat hetzelfde zou zijn als verleden jaar . Ben wel een maand eerder kunnen beginnen wat hoop ik in een beter resultaat zal resulteren . Natuurlijk zijn we weer een jaartje ouder en zal er misschien slijtage op de snelheid zitten , maar we gaan voor een betere tijd dan verleden jaar . Een pr zal er wel niet inzitten al weet ge maar nooit . Ben nog aan't twijfelen om ergens toch een wedstrijd ervoor te lopen om toch wat de vorm in te kunnen schatten , maar had verleden jaar ook niets gelopen en het lukte ook , we zien wel . Nog 4 weken Lachen

th_06.jpg 

19:56 Gepost door roadrunnerke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: plombier paris | 21-02-15

Dag blogger,
Wij geven altijd zo hoog op over onze Leiden Marathon. Gewoon omdat wij er trots op zijn zo´n mooie loop te mogen organiseren in een mooie historische stad en een typisch Hollands decor.

De Leiden Marathon is ontstaan uit lopers. Nog altijd denken wij vanuit dat perspectief als wij beslissingen nemen. De toeschouwers zijn leuk voor de lopers en niet alleen voor die paar toppers. Nee, onze gastvrijheid hier in Leiden e.o. strekt zich uit naar iedere deelnemer.

En dan jij. Jij bent meer dan gemiddeld geïnteresseerd in een hardloopevenement. Jij beschrijft wat je ervaart, wat je meemaakt bij het hardlopen. Veel mensen genieten van jouw verhalen. Dat spreekt ons erg aan. Daarom willen wij jou van harte uit uitnodigen om eens te horen wat wij in Leiden gaan doen met de 25e editie en het NK Halve Marathon in huis.

Wij willen jou “Leiden” van binnenuit laten zien.
Waar is die start? Zo maar een plekje? Waar is de finish? Zomaar een plekje? Wie zijn dat nou, die mensen van de Leiden Marathon?
Wij pretenderen niet de mooiste te zijn, niet de grootste, maar wel gewoon een hele leuke...

Vind jij het leuk om bij ons op de koffie te komen? Collega-blogger Running Ronald (Ronald Meijer), is onze co-gastheer. Hij heeft al jaren “iets met Leiden”.

Ik nodig jou van harte uit om met jouw bloggenoten aan te schuiven bij onze lunch in het Koetshuis de Burcht op zondag 29 maart om 13.00 uur. Dan vertellen wij je wat en laten een en ander zien.
Ik zou het erg leuk vinden als je erbij zou zijn. Stuur even een mailtje ter bevestiging naar Cécile Burghouwt: cecile.burghouwt@marathon.nl.

Hopelijk tot de 29e.


Hartelijke groeten,

Tjeerd Scheffer
Leiden Marathon, voorzitter

Gepost door: Tjeerd Scheffer | 04-03-15

De commentaren zijn gesloten.